Den är här!

Igår fick jag mitt 3DS äntligen! Och idag gick jag ut med älsklingen och köpte en liten väska till den ^^ Älsklingen min har en helt ny kamera så bilderna kommer att bli finare framöver, för er som undrar är det en Canon EOS 60D han har.

Till er som vill vakna tidigt

Man bara försöker och försöker, endå är man så himla trött. Man stänger av alarmet. MAN vaknar flera timmar senare, har världens panik.
-
Men nu ska jag berätta en liten hemlighet. Kroppen har nämligen en inbygd biologisk klocka som stämmer oftast med den digitala klockan vi har. Och för att vakna tidigt, jo, gör såhär:
-
Innan du lägger dig ska du ta tag i din kudde och ha en liten konversation med den, säg "väck mig kl 6" eller "jag vill att du väcker mig kl 6" eller något i den stilen, det ska va tydligt och högt och du ska mena det. Var seriös, låt den lilla konversationen vara i ett par minuter, du kan repetera vad du sagt eller bara säga varför du ska vakna, men nämn gärna klockslaget flera gånger.
-
Jag vet, det låter sjukt, men det funkar faktiskt! Testa bara!

Full moon

Den är så vacker, jag blir lugn av att se den. Ändå har jag alltid problem att sova när det är fullmåne, känner ni detsamma? Den är helt gul just nu föresten o.o

Lite synd är det att kameran inte lyckats fånga gulheten, oh well.


En till seg söndag

Det är på söndagar man ska ta tag i saker, det är då man ska städa, planera inför måndagen därpå och göra något för att inte bli uttråkad. Själv har jag ritat och ätit tårta.

Underbar lördag ^^

Skrev nästan underbar kaka i titeln, hah ^^
Anyway, idag gick vi ut och handlade igen, förutom det vanliga såg vi också ett asiatistkt bageri! Vi köpte så mycket som 18 bakelser från dom, och det var billigt. Man skulle kunna säga att varje bakelse var runt 1€.

Först drog vi till MC Donald's, det blev en jordgubbsmothie till mig och en liten burgare till älsklingen.


Sedan ut till affärerna...


Asiatiskt bageri <3


Kakorna~


Sedan ville jag testa Pocky som de också hade ^^ Men hittade inte med chockladsmak så det fick bli choco banana.


Pokemon Plantinum

Jag trodde aldrig jag skulle bli fast i ett pokemonspel, jag trodde aldrig ens att jag skulle testa ett o.o men nu är jag fast och jag nördar loss!

What will he doo???

Här är jag nu igen

Efter en liten paus :) Men jag lever än! Så vad har jag gjort? Jo något som jag verkligen inte borde göra, och det är att äta jordgubbar med grädde. Jag är riktigt laktosintollerant men som tur var klarade jag mig bra denna gång ^__^
Nom nom~

3DS Hands on!

Hejsan!
Idag var jag och älsklingen på stan ^^ Vi fick bland annat syn på ett 3ds prova på evenemang! Jag är så glad att jag äntligen fick se hur det ser ut med egna ögon, det var så otroligt! Kan knappt vänta tills jag har min egen!
Och så jag som spelar Zelda Ocarina Of Time 3DS ^^
Om ni undrar varför jag rör skärmen så är det för att man ska klappa hunden i spelet på det viset, men man använder oftast en DS penna till det som jag inte hade tillgång till.
Älskling som håller på att lista ut hur det funkar, haha <3

Morgonpigg

God Morgon!
Idag är det så himla underbart väder! Jag känner för att träna lite på morgonen när det är såhär vackert, kanske ska göra lite sit-ups osv ^^ Ska också till affären och handla, var så trött igår. Och på Lördag har jag och älsklingen planerat att gå till stan, man får nämligen prova den nya 3DS då! Det blir nog mycket människor men jag tror det kommer vara värt det :)

Min nya telefon bakrundsbild

Ja nu har jag äntligen ändrat den ^^ Det var lite svårt att hitta fina bilder men lite tid och tålamod så hittar man något fint till slut! Såhär ser den ut
Min gamla bakrund har jag tröttnat på, så såg den ut

Jag är trött

Jag jobbar oftast på eftermiddagarna, men på onsdagar jobbar jag från 8:30-13:00, och det känns riktigt drygt att vakna så tidigt.
Jag ville annars ut och handla lite ostfylld ravioli och sätta in en ny bakrund till min telefon men det får nog...bli..senare..nu ska jag..sova. ^^;

Det var väl inte en så dålig idé!

Jo jag har gjort en liten diet de senaste 11 dagarna, men självklart har jag inte varit jätteduktig och följt den fullt ut ^^  jag äter två nutellamackor till frukost istället för frukt, men förutom det har jag inkluderat massa sallad i mina dagliga mål. Jag har inte börjat äta mindre utan jag har bara slutat blanda maten som de flesta människor gör.
Man ska alltså äta vegetariskt till lunch, och protein till middag (får inte blandas med kolhydrater) Som sagt ska målen alltid innehålla sallad, inte frukosten dock ^^ ett exempel är: couscous med stekta grönsaker och sallad till lunch och köttfärssås med sallad till middag. Man får ta salladsås till men det får inte vara överdrivet. Osten är alltid välkommen till allt :) Om du följer detta och har tålamod, då ska du se att du kommer rasa med kilona på ett väldigt väldigt hällsosamt sätt.
Min mobil har hjälpt mig också, den räknar hur många dagar jag är på diet.
Resultatet? Jo jag har inte tappat mycket än, ska jag vara ärlig har jag endast tappat runt 1,5 kilo under dessa 11 dagar, men man känner hur kläderna börjar hänga :D
Mannen som kom på denna metod har levt över 100 år och inte behövt någon hjälp alls att utföra vanliga sysslor i den åldern, han har ju självklart följt detta sätt att äta på hela sitt liv, jag tänker bara hålla på i några månader till eller tills jag är nöjd med min vikt :) Och kom ihåg, tålamod är nyckeln till allt.

Det är sjukt vad folk gör hemsidor till

När jag är ute och surfar runt hittar jag oftast sidor som jag inte förstår mig på. En av dessa sidor är http://www.victoriamilan.com/ . Detta är en sida för folk som redan är i en relation men vill ha en till (hemlig) partner. Och jag förstår inte, om folk nu är så olyckliga med sin man/fru varför skiljer de sig inte bara? Orka gå till en sida speciellt utformad för att vara otrogen. :s

Äta nyttigt!

Jag gillar inte sallad så mycket egentligen, men jag är förkyld på tok för mycket! Jag tror jag har brist på vitaminer, därför köpte jag massor av sallad idag ^^ Jag har börjat äta nyttigt igen wohoo~
Får bjuda in lite kaniner ^^ vet annars inte hur jag ska hinna äta upp allt innan det blir gammalt.

Donkey Kong time!

Jag har ju hunnit fylla år den 25 februari, älsklingen min köpte Donkey Kong Country Returns till Wii till min födelsedagspresent ^^ Nu har jag spelat som en galning! Och jag tänker fortsätta länge till haha.
Spelet är egentligen jättekul, men jag fattar inte varför det står från 3 år, det är ju jättesvårt!
Föresten, varför heter han egentligen DONKEY Kong?
Han är ju en apa! Jag kallar honom Monkey Kong från och med nu :3

2 år

Idag är det två år sedan jag först kom hit till frankrike till min älskling för alra första gången ^^ Jag stannade i en månad tills jag var tvungen att åka tillbaka till sverige igen för att gå klart gymnasiet.

Vi får fira det med lite småbakelser ^.^ eftersom att nästan allt annat har stängt.

Mitt jobb

Har inte berättat vad jag sysslat med den senaste tiden, ni får ursäkta mig ^^

Jag är en barnvakt, jag jobbat hos en fransk jätte trevlig familj! Ungarna jag ser efter är 4 och 10 år, 4 åringen är en jätte busig pojke och ärligt talat, första veckan var ett rent helvete för oss båda! Han har en mycket stark karaktär om man säger så. Han har en riktig stark vilja och det är lite svårt att få honom att lyda ibland. Men nu är han för det mesta världens sötaste! Max heter han ^^
-
Hans storasyrra heter Athena och är hans halvsyster, hennes pappa bor i grekland så hon pratar både grekiska, franska och lite engelska.
-
Mitt jobb går ut på att hjälpa dom med engelskan. Men istället blir det dom som lär mig franska haha! Jag kan lugnt säga att jag lärt mig mycket den tiden jag jobbat, jag började den 24 Januari men kunde inte skriva om det så mycket i bloggen för att min dator dog lite just då. Nu jobbar jag runt 3 timmar/dag ungefär, och jag trivs!  ^^

RSS 2.0