In my own little world

Jag älskar solnedgångar så jag drog ut med gubben min till parken ^^ Han tog självklart med sin kamera och tog några bilder på mig. Det är underbart att känna solen då den är svagare än på dagen.


The easter cake was not a lie.

En lite närmare titt på Påsktårtan vi åt idag ^^

Påsktårta <3

Glad Påsk på er alla :3 själv har jag och gubben min köpt en påsktårta som vi ska smaska på hela helgen förmodligen. *_*
Jag älskar de små kycklingdekoratonerna ^-^

Ivy

Phew.. Vad jobbigt det är att rita tv-spelsgubbar man inte ens gillar.. Men comissions är comissions..

My passion for cats <3

Idag bjöd vi in grannkatten på besök, den var så himla söt >.< Anledningen till varför jag inte skaffar mig egen katt är för att jag blir alergisk av att vara med dom för länge, så jag får väl nöja mig med det lilla sälskapet jag får av grannkatten.

Nintendotröja

Jag har alltid velat ha en tröja med Nintendomotiv, men det är ju så synd att de är så dyra! Minst 250 kronor får man betala ifall man beställer en på internet. Men idag gick jag och älsklingen ut till La Defense som vanligt och de hade 30% Rea på väldigt mycket saker, så jag införskaffade mig en rosa Mario Toad tröja ^^ Så ser den ut.

Söndagspromenad

I mina nya snickarshorts eller hängselshorts eller vad man nu ska kalla dom ^^

Ute i solen~

Idag var vi ute och gick i den underbara solen, jag köpte även ett par snickarshorts som ni får se senare ^^
12400 steg blev det iallafall, och nu blir det glass <3

Onsdagar alltså

Jag är så himla trött på onsdagar, jag jobbar från 8:30 - 13:00 och sömn är något jag inte får tillräckligt mycket av just då :( Så jag tar en snabb dusch oftast då jag kommer hem, sedan myser jag i soffan medans jag väntar på att gubben min ska komma hem från jobbet <3

RSS 2.0