Jobb Imorgon!

Kommer inte blogga på ett tag har jag för mig eftersom jag kommer att jobba mån-lör nästa vecka, jobbigt men ändå spännande! Har för mig att jag inte kommer ha några problem alls och att jag kommer lära mig väldigt fort med få misstag i början. Ska i vilket fall göra mitt bästa!
-
Städade med älsklingen idag. Allt gick bra tills jag såg en spindel. Usch! >< jag hatar spindlar! Jag är inte rädd för dom eller nått, men jag tycker alla småkryp är äckliga. Tur att älsklingen hade damsugaren till hands~

Lycka!

Igår
Jag gick in i restaurangen, träffade Philippe (chefen) för andra gången. Och första saken jag hör honom säga är att jag ska börja på Måndag kl 9! Vi gick också igenom menyn och jag ställde några frågor, han vill att jag tar med mig papper nästa gång om mitt sjuk-nummer ifall jag skulle behöva läkare i framtiden :). Han visade mig hur allt funkar, man skriver alltså inte ner beställningarna utan man går till en pekskärm och skriver in vad kunderna har beställt och då kommer det ett kvitto till de som lagar maten, de gör allt klart och jag hämtar ut allt till dem igen, Måste verkligen säga att priserna är skyhöga där! Och lönen för vanlig servitris ligger på 1400€ i månaden! Jag kan inte vänta, jag har varit så glad sen igår! Såfort allt var klart sprang jag o pojken till H&M för att handla några vita tröjor till jobbet och en Hello Kitty gosedjur :D den blev tydligen gratis eftersom kassören hade glömt att räkna in den! Sedan for vi till KFC och åt kycklingburgare, såå gott~
-
-
men det var inte allt, såfort vi kommer hem överaskar min älskling mig med Hello Kitty Telefonen jag planerat att skaffa! Wee~~

Intervju del 2

Idag ska jag alltså på intervjun nummer 2. Jag ska träffa managern och vi får se hur det går med jobbet. Hela veckan har jag hoppats på att det ska gå bra och förberett mig men igår slog jag i huvudet riktigt hårt. Det gör ont och jag känner mig helt snurrig, jag känner också för att spy x_x hoppas verkligen inte det är en hjärnskaning eller något liknande. Det som är bra iaf är att jag inte känner mig nervös längre, utan snarare yr och så. Jag ska göra mitt bästa endå, jag måste!
-
Pic not related


Animecka!

Men oj! Att jag hade glömt skriva om Animecka! Det är en svensk sida för alla svenska animeälskare med recensioner och rekommendationer ^^ Länken dit är animecka.se .
Den påminde mig om att jag borde fortsätta se på Kobato. Kobato är en anime baserad av en manga av CLAMP. Samma gäng som skapade bland annat Chobits och Card Captor Sakura som jag är så inne i just nu ^^.
-
Annars har jag bara ritat mer, mina original "gubbar" eller vad man nu ska kalla dem...Hinagiku och Hina~

My love!

Jag måste verkligen erkänna en sak här. Jag älskar tonfiskpizza! Så mycket att jag kan äta det varjedag. Börjar jag jobba kommer jag ta med mig tonfiskpizza till lunch, jag skulle då värma den, vika ihop den en gång, sedan ta med den till jobbet och värma i micron. Nom!

Om jag vore en animefigur

...då skulle jag ha rosa hår, gärna uppsatt i två svansar
...rosa ögon
..perfekta skinande tänder utan smärta då jag äter godis!
...vingar att flyga runt med~
..massamassa rosetter!
..men en sak skulle jag behålla, och det är ringen jag fick av min älskling. :)

Just smile..

Ibland känner man verkligen att världen går under, vad göra? Inte mycket, men det finns en sak som iaf kan få dina medmänniskor att må bättre. Var snäll mot dem, beröm dem och var alltid där för dem.
-
Jag märkte hur glad jag blev bara att en kassörska gav mig ett riktigt snällt leende och önskade mig en bra dag för några dagar sedan, jag gick ut ur affären med en bra känsla, jag kunde nästan inte sluta le själv mot allt och andra ^^ så enkelt påverkad är jag.

Och så hem igen..

Efter att vi hade skaffat mig ett bankkonto sprang vi till McDonald's för lunch, åt en hamburgare med stekt kyckling i, den var god ^^ men jag orkade inte hela eftersom brödet var långt så jag lät min pojk avsluta den! Han själv beställer alltid en Big Mac meny. Då det var klart tog han bussen från McDonald's till sitt jobb, jag fick gå hem och det var en bit att gå, men jag märkte något, jag känner mig inte så säker att gå långa sträckor här i Nanterre, alla glor och en mörkhyad man ropade någonting efter mig (kanske var bra att jag inte förstod?).
-
Hursomhelst ville jag bara springa hem, men just då jag gick där ensam alldeles rädd träffade jag på en jättesöt liten kisse ^_^  Självklart bestämde jag mig för att klappa den och ta bild!
Så såg den ut~
Dagen är räddad!

Franskt bankkonto~

Hinner inte skriva så mycket nu, annat än att jag känner för att rita massor på sistone och att jag ska skaffa ett franskt bankkonto idag, två helt olika saker som jag känner att skriva om. Onödigt dock så informativt!

Intervjun igår

Det verkade ha gått bra, han som intervjuade mig var ägaren. En lång, gammal gråhårig och trevlig man. Vi skämtade lite om vädret och så frågade han mig om vad mina föräldrar gör, om jag har syskon, om det är ett problem att ta sig dit med tåget och så vidare. Han tyckte också väldigt mycket om mitt CV och ställde några frågor.
-
Han undrade bland annat hur jag kunde ryska och spanska då jag bodde i Sverige. Jag förklarade att mina föräldrar är från Kuba/Ukraina (mamma från Ukraina och pappa från Kuba). Han var mycket imponerad. Vi pratade lite franska, jag förklarade med min svaga franska om min förra praktikplats som var på en restaurang i Umeå där de serverade svenska maträtter och så.
-
Han sa att allt lät så bra på mitt CV att han inte vet vad han ska tro, då sa jag automatiskt, rakt ut "det får du se med egna ögon, vem vet :)". Då blev det bestämt att jag skulle träffa managern nästa Fredag den 27 augusti. Hoppas verkligen jag får jobbet. Det är en lyx restaurang som lånar lokalen av det kända märket HERMES som befinner sig just bredvid restaurangen. Då jag åkte hem hade jag en känsla av neutralitet, jag hade glömt att fråga om lönen, men det ska jag komma ihåg att ta upp på nästa intervju med managern! Ska också fixa ett franskt bankkonto nu i veckan.

Yikes~

Jobbintervju imorgon! Jag är inte så förberedd men egentligen måste man ju bara ha med sitt CV och lite andra uppgifter väl? För övrigt kommer jag känna mig som jag gör på alla intervjuer, spänd, sedan avslappnad, sedan spänd igen osv. Aja får hoppas på det bästa :) Skulle vara underbart om jag fick det, tror jag till och med skulle börja gråta av lycka, att få jobba i Paris sådär, tänka sig va? Jag vill! Jag ska verkligen göra mitt allra bästa nu.~
Card Captor Sakura är en så söt anime föresten <3.

Ny layout!

Både bakrunden och bilden ovan är gjorda av mig, jag blev rätt stolt över dom men jag vet inte riktigt hur länge det lila kommer att hålla ^^; det är inte min favoritfärg precis. Jag ville ändå göra sidan lite mörkare än jag annars skulle gjort den.

Den kalla dagen..

Det är precis vad det är idag, lite kallt, kan det bero på att det är Fredag den 13? Näh, jag tror inte på otur, det var skönt med lite vind in i lägenheten dock! Vi brukar ha 28 grader oftast men idag sjönk rumstemperaturen till 26 grader. Inte stor skillnad men jag är ju som van vid den där 28 gradiga värmen!
-
Vad jag har gjort åt saken är städat, då blir man varm ju. Att städa är också mitt sätt att säga tack till min älskling, han jobbar på vardagarna och betalar i stort sett allt, det känns inte bra, jag blev inte uppfostrad till att leva på andra, därför söker jag jobb i princip varjedag i mina Parisdagar :)
-
Här är lite bilder på hur vi bor:
Skohyllan vid ingången, mina rosa skor syns sääkert ^^;
Min dator i vardagsrummet, det är alltså här jag sitter nu och bloggar!
Älsklingens dator.
Kylskåp och hall.

Köket.
Ganska litet kanske det verkar, men det ligger faktiskt nästan i Paris, och för er som inte vet hur mycket det kostar kan jag lugnt informera er om att hyran på en sån liten lägenhet går på 8000 svenska kronor. Älsklingen fick köpa lägenheten.

Bread & Roses

Men vad är detta? En dröm eller?

Jo, jag kanske får jobb i denna fina lilla restaurang minsann! Igår skickade jag ett CV till dem, fick genast svar om att de kommer ringa upp mig och undrar när jag har tid och hur länge jag är redo för att jobba. Det där är knappast ett nej till min ansökan! Jag känner mig så överlycklig, de kommer höra av sig nästa vecka till mig och jag ska göra allt jag kan för att få jobbet :D
-
I restaurangen serveras det bakelser, bröd, té och mackor!

Tivoli!

Idag är det söndag, vad göra? Jo Tivoli I Paris!!
Och det är ju så typiskt mig att vinna en rosa kanin :o
Skitkul var det, vi åkte 3 olika karuseller och det gick på 5€ per åk, men det var helt lagom eftersom vi inte orkade med mer än 3. Den första karusellen var den på den första bilden, vi blev lite yra av den men sen åkte vi en till snurr snurr grej som fick oss lite grönare i ansiktet. Men sist åkte vi fritt fall karusellen, den var kul men kade vi åkt en till hade nog all vår lunch varit synlig för resten av pasagerarna. ^^;

The music!

Var i Kinadelen av Paris idag också, för andra gången i mitt liv :) Helt underbart är det. Asiater är så snälla och trevliga (iaf av mina egna erfarenheter i staden). Det är också rätt lugnt ibland, det perfekta stället för att vila ut sig från stressiga Paris!
-
Annars har pojken min träffat nån internet tjej idag tillsammans med hennes vänner som ville ha en autograf :) de var så småa och flummiga! Jag är inte avundsjuk, han bad mig att hänga med endå :3 så jag fick stå där och jaa..se söt ut! Hon kanske skickar bilderna de tog, så ska de läggas upp här!
-
Har också varit och shoppat lite idag, köpte en tunika på H&M som var svart/lila randig, en hello kitty hårborste och två par svarta strumpbyxpr på C&A. Det finns så mycket affärer här, man blir nästan galen av shoppingen! Synd bara att allt KOSTAR.
-
Lägger upp bilder på maten vi köpt idag imorrn eller något, är trött efter 6 timmars promenad. (igen x.x;)
--
Har gjort en Musik Meme på engelska, här läs själv :)
-
RULES:
1. Put your ipod/music player on shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS!
- (mina kommentarer är på engelska med.)
-
1. If someone says "is this ok?" you say,
Empty Spaces - (Andrew Bennett's Lost Time Remix)
2.WHAT WOULD BEST DESCRIBE YOUR PERSONALITY?
Something about you - Rio feat. Liz Kay
3. WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
Take Off - Perfume
4. WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?
Decide - Haruko Momoi
5. WHAT IS YOUR MOTTO?
Binary Love - Blake Lewis
6. WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
Wolf Boy - Haruko Momoi (WTF? xD)
7. WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
Take Me Away - Dave Darell Remix (Yes!)
8. WHAT IS 2+2?
Zero Gravity - Perfume
9. WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
Dreamscape - 009 Sound System
10. WHAT DO YOU THINK OF THE PERSON YOU LIKE?
Twilight Realm - Zelda
11. WHAT IS YOUR LIFE STORY?
Guardian Angel - House Rockerz
12. WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
This Is Sparta remix (HAHAHAHAHA!)
13. WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
Revolution On the Dance Floor - Alexander Perls & Thomas Falke
14. WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
Poo - Neko Jump (D:)
15. WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
My blood - Ashley Wallbridge Feat Meighan Nealon
16. WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
Perfect Star Perfect Style - Perfume
18. WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
Set You Free - N-Trance Spencer & hill 2009 remix
19. WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
Jumper - Capsule
20. WHAT'S THE WORST THING THAT COULD HAPPEN?
E.D.I.T - Capsule
21. HOW WILL YOU DIE?
Feel It in My bones - Tiesto ft. tegan & Sara
22. WHAT IS THE ONE THING YOU REGRET?
Something A la mode - Rondo Paris
23. WHAT MAKES YOU LAUGH?
Kagayake! Girls - K-On!
24. WHAT MAKES YOU CRY?
Don't say "Lazy" - K-On! (such a beautiful song <3)
25. WILL YOU EVER GET MARRIED?
Dam Di Dou Dam - Lylloo
26. WHAT SCARES YOU THE MOST?
Helpless - (monster mix) Myon & Shane
27. DOES ANYONE LIKE YOU?
3 - Britney Spears (so 3 people? xD)
28. IF YOU COULD GO BACK IN TIME AND CHANGE ONE THING?
Endless Night - Halcali
29. WHAT HURTS RIGHT NOW?
AWWW SHIT - Junkie XL
30. WHAT WILL YOU POST THIS AS?
Are you? - Ronski Speed (am I? xD)
1. If someone says "is this ok?" you say,
Empty Spaces - (Andrew Bennett's Lost Time Remix)
2. WHAT WOULD BEST DESCRIBE YOUR PERSONALITY?
Something about you - Rio feat. Liz Kay
3. WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
Take Off - Perfume
4. WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?
Decide - Haruko Momoi
5. WHAT IS YOUR MOTTO?
Binary Love - Blake Lewis
6. WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
Wolf Boy - Haruko Momoi        (WTF? xD)
7. WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
Take Me Away - Dave Darell Remix        (Yes! so true)
8. WHAT IS 2+2?
Zero Gravity - Perfume
9. WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
Dreamscape - 009 Sound System
10. WHAT DO YOU THINK OF THE PERSON YOU LIKE?
Twilight Realm - Zelda
11. WHAT IS YOUR LIFE STORY?
Guardian Angel - House Rockerz
12. WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
This Is Sparta remix             (HAHAHAHAHA!)
13. WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
Revolution On the Dance Floor - Alexander Perls & Thomas Falke
14. WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
Poo - Neko Jump                               :(
15. WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
My blood - Ashley Wallbridge Feat Meighan Nealon
16. WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
Perfect Star Perfect Style - Perfume
18. WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
Set You Free - N-Trance Spencer & hill 2009 remix
19. WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
Jumper - Capsule
20. WHAT'S THE WORST THING THAT COULD HAPPEN?
E.D.I.T - Capsule
21. HOW WILL YOU DIE?
Feel It in My bones - Tiesto ft. tegan & Sara
22. WHAT IS THE ONE THING YOU REGRET?
Something A la mode - Rondo Paris
23. WHAT MAKES YOU LAUGH?
Kagayake! Girls - K-On!
24. WHAT MAKES YOU CRY?
Don't say "Lazy" - K-On!                   (such a beautiful song <3)
25. WILL YOU EVER GET MARRIED?
Dam Di Dou Dam - Lylloo
26. WHAT SCARES YOU THE MOST?
Helpless - (monster mix) Myon & Shane
27. DOES ANYONE LIKE YOU?
3 - Britney Spears                      (so 3 people? xD)
28. IF YOU COULD GO BACK IN TIME AND CHANGE ONE THING?
Endless Night - Halcali
29. WHAT HURTS RIGHT NOW?
AWWW SHIT - Junkie XL                 (INDEED)
30. WHAT WILL YOU POST THIS AS?
Are you? - Ronski Speed             (am I? xD)

Zelda

På den senaste tiden har jag spelat Zelda till Game Boy Color. Spelet heter The legend of Zelda Oracle of Seasons. Mycket roligt spel for dem som tycker om äventyrsspel ^^!  Jag själv är helt fast i de flesta Zelda spelen, därför ser jag så mycket fram emot alla kommande spel  till Wii/DS. Just nu är jag på jakt efter ett Game Boy Advance spel med namnet The Legend of Zelda The Minish Cap, säljer du det får du gärna slå en signal!
-
För övrigt så får ni ursäkta mig att det här inlägget bara handlat om Zelda spelen, men de är ju helt underbara! (enligt mig)

Hur mycket är jag värd? :O

Natural Hair Color:
[x ] Brown - $100
[] Blonde - $50
[ ] Black - $15
[ ] Bald - $5
[ ] Other-$75
Total: $100
Eye Color:
[x] Brown - $50
[ ] Green - $75
[ ] Blue $150
[ ] Hazel $100
[ ] Other - $15
Total so far: $150
Height:
[ ] Over 7′ - $200
[ ] 6′8″ to 7′ - $175
[ ] 6′0″ to 6′7″ - $150
[ ] 5′5″ to 5′11″ - $75
[x] 5′4″ to 5′10″ - $85
[ ] Under 5′4 - $27
Total so far: $235
Age:
[ ] 50 to 56 - $175
[ ] 46 to 50 - $150
[ ] 41 to 45 - $125
[ ] 31 to 40 - $100
[ ] 26 to 30 - $75
[ ] 21 to 25 - $50
[x] 19 to 20 - $25
[ ] 0 to 18 - $100
Total so far: $255
Birth Order:
[ ] Twins or more than twins - $750
[x] First Born - $320
[ ] Only Child - $250
[ ] second born - $150
[ ] Middle child - $100
[ ] Last Born - $100
[ ] third born - $550
[ ] fourth born - $300
[ ] fifth born - $400
[ ] sixth born -$215
Total so far: $580
Drink?
[ ] I did like twice - $400
[ ] Only Holidays - $250
[ ] Sometimes - $215
[ ] YES - $200
[ ] only weekends - $300
[ ] Every other day - $50
[ ] Once a day - $15
[ ] I live from the bottle - $Bankrupt$
[x] No - $600
Total so far: $1180
Vision?
[x] perfect vision $400
[ ] need or have glasses/contacts but don't wear them $200
[ ] No correction $100
[ ] Glasses $50
[ ] contacts $25
[ ] Surgical correction -$100
Total so far: $1580
Shoe Size:
[ ] 13+ - $300
[ ] 12 and a half to 13 - $250
[ ] 11 to 12 - $400
[x] 7 to 10 - $500
[ ] Under 7- $450
Total so far: $2080
Favorite Colors:
[ ] Green-$750
[x] Red - $600
[x] Black - $100
[ ] Yellow -$475
[ ] Brown - $300
[ ] Purple - $225
[x] White - $400
[ ] Aqua - $350
[ ] Orange - $300
[x] Blue - $300
[x] Pink - $100
[ ] Other - $500
Total: $3580
Did you use a calculator to add it all up?
[ ] Yes $0
[x] Nope - $1000
[ ] some- $750
~$ 4580
Min kompis skickade en länk till mig med just detta :3 ganska kul att mojsa med!
-
Natural Hair Color:
[x] Brown - $100
[ ] Blonde - $50
[ ] Black - $15
[ ] Bald - $5
[ ] Other-$75
-
Total: $100
-
Eye Color:
[x] Brown - $50
[ ] Green - $75
[ ] Blue $150
[ ] Hazel $100
[ ] Other - $15
-
Total so far: $150
-
Height:
[ ] Over 7′ - $200
[ ] 6′8″ to 7′ - $175
[ ] 6′0″ to 6′7″ - $150
[ ] 5′5″ to 5′11″ - $75
[x] 5′4″ to 5′10″ - $85
[ ] Under 5′4 - $27
-
Total so far: $235
-
Age:
[ ] 50 to 56 - $175
[ ] 46 to 50 - $150
[ ] 41 to 45 - $125
[ ] 31 to 40 - $100
[ ] 26 to 30 - $75
[ ] 21 to 25 - $50
[x] 19 to 20 - $25
[ ] 0 to 18 - $100
-
Total so far: $260
-
Birth Order:
-
[ ] Twins or more than twins - $750
[x] First Born - $320
[ ] Only Child - $250
[ ] second born - $150
[ ] Middle child - $100
[ ] Last Born - $100
[ ] third born - $550
[ ] fourth born - $300
[ ] fifth born - $400
[ ] sixth born -$215
-
Total so far: $580
-
Drink?
[ ] I did like twice - $400
[ ] Only Holidays - $250
[ ] Sometimes - $215
[ ] YES - $200
[ ] only weekends - $300
[ ] Every other day - $50
[ ] Once a day - $15
[ ] I live from the bottle - $Bankrupt$
[x] No - $600
-
Total so far: $1180
-
Vision?
[x] perfect vision $400
[ ] need or have glasses/contacts but don't wear them $200
[ ] No correction $100
[ ] Glasses $50
[ ] contacts $25
[ ] Surgical correction -$100
-
Total so far: $1580
-
Shoe Size:
[ ] 13+ - $300
[ ] 12 and a half to 13 - $250
[ ] 11 to 12 - $400
[x] 7 to 10 - $500
[ ] Under 7- $450
-
Total so far: $2080
-
Favorite Colors:
[ ] Green-$750
[x] Red - $600
[x] Black - $100
[ ] Yellow -$475
[ ] Brown - $300
[ ] Purple - $225
[x] White - $400
[ ] Aqua - $350
[ ] Orange - $300
[x] Blue - $300
[x] Pink - $100
[ ] Other - $500
-
Total: $3580
-
Did you use a calculator to add it all up?
[ ] Yes $0
[x] Nope - $1000
[ ] some- $750
-
~$ 4580

RSS 2.0