Min dator

Idag hade jag väldans problem med min dator, skärmen stänger av sig och startar när den känner för. Visst det är ett fritt land men en skärm ska ju inte göra så! Dumma skärm..
Clicky
Jag har inte färglagt för att jag inte vet när skärmen känner för att stänga av sig igen.. suck!

Rolig middag

Jag har haft världens huvudvärk idag, tror det är så för att jag fortfarande är lite sjuk, men en värktablett fixade allt ;). Idag kände jag för att laga något jag inte lagat på länge, nämligen pytt i panna! Jag lät älsklingen skära köttet, vi hade bland annat små bitar av korv i. Vi gjorde korvarna lite extra gulliga ^^ Så blev vår middag:
Sen har jag upptäckt en jättegod fransk yoghurtdryck som jag var tvungen att ta bild på innan jag dricker upp den igen ^^ Ni måste verkligen smaka om ni någonsin kommer hit! Finns med vaniljsmak och jordgubbsmak, såg trött ut, därför är mina ögon censurerade.
Bakom yoghurten är min Wii-mote, har ju köpt ett Wii som jag nämnde tidigare ^^

Errr...

Ni får ta och ursäkta mitt eviga deprimerade tjat om jobbet, jag ska skriva gladare inlägg, jag lovar :)! Hände väldigt mycket idag ändå som jag skulle vilja skriva om här (dock inte uppleva igen..). Jo min dag startade lugnt, somnade om efter att älskling gett sig av till jobbet kl 7 på morgonen, vaknade kl 10, ringde restaurangen och de sa att jag kunde komma idag. Kl 14:40 ger vi oss av på tåget, jag kollar nått avsnitt av Sailor Moon på min mobil och just då den slutar är vi framme. Vi går in i resturangen, ägaren äter, vi bestämmer oss för att vänta ute. Efter en stund ser han mig och jag och älskling går in, ägaren knappar in saker i sin mobil och dator, det tar en väldans tid, jag försöker att inte störas av det vilket jag verkligen gör inombords, vi väntar ju hallå?
Jag introducerar älskling till några av arbetarna som glatt hälsar på honom, efter ett tag är det dags, nu vill ägaren prata med mig, jag och älskling går fram till receptionen då ägaren strikt säger åt älskling att gå och vänta, älskling och jag försöker snabbt förklara att han är här ifall vi skulle undra över nått, men nä, han ska bort, jag var så förvirrad. Aja, vill inte spendera mer tid i restaurangen tänkte jag, signerade några papper, vi gick ut i jakt på ett vykort till min pappa som fyller år på måndag men hittar inget, endå köper vi ett Wii med Mario Galaxy 2 som jag ville spela så gärna, har ju fått lite pengar äntligen så why not :) Kommer hem, spelar, skitkul! Jag fick verkligen tankarna borta från det där skitstället, vill aldrig mer tillbaka till restaurangen, vill aldrig mer se ägaren, vill aldrig mer se managern. It's over baby

Nehepp

I torsdags hade de alltså inte papperna klara, men jag ringde idag och de sa att jag skulle komma förbi imorgon. Blir inte mycket till betalt men något är alltid något, eller hur? Sen har jag lyckats bli lite förkyld, går runt och är yr i 3 dagar nu :/ hoppas jag överlever imorrn, men vad ska jag ens ha på mig? Känner mig så förvirrad på sistone, det enda jag vill göra är att rita.

Imorgon gäller det

För då ska jag tillbaka till restaurangen, få mina pengar och återigen fråga varför jag blev sparkad, ska också berätta att managern inte behandlat mig så värst bra. Älsklingen min har tagit ledigt den dagen och ska hänga med mig :) som tur är.


Min älskade <3

Ni har säkert sett hur jag nämner "min älskling" lite här och där så nu ska jag berätta lite om honom minsann! Träffade honom på internet, vi pratade massor, vi hade så mycket gemensamt att vi bestämde oss för att träffas, vilket var den perfekta timingen, skulle ändå på praktik då jag var i gymnasiet och fick fixa praktikplats själv, utomlands även! Det var så jag åkte till honom, till frankrike, utan att ha träffat honom tidigare. Mina föräldrar var helt emot men jag lyckades övertala dom om att han inte var nån farlig typ, de fick till och med se honom på cam haha!
Stannade hos honom i 1 månad då. Det var underbart~ Men sen blev det ännu mer seriöst, så efter nått år flyttade jag in hos honom. Jag hade ändå inte så mycket i Sverige att göra och det finns knappt jobb så why not? Nu lever jag lycklig hos honom :) Han är världens underbaraste. Jag vet inte vad mitt liv skulle vara utan honom. Då jag jobbade de där två veckorna kom jag hem helt slut och ledsen. Men han var alltid där och lagade maten, och städade, och förberedde även fotbad. Jag är verkligen bortskämd av denna underbara människa, han är världens underbaraste och har alltid behandlat mig som en drottning.
Love you always and forever~

Min tid är tillbaka

Det är helt otroligt hur upptagen jag har varit de senaste två veckorna, att bara sitta hemma nu känns så tomt, men ändå kan jag ju rita igen och återuppta mina skills eller vad man nu ska kalla det ^^. Det känns skönt att vila ut mina trötta fötter och så, skulle ha ritat en bild på hur min ruttna manager såg ut på restaurangen men nu har jag verkligen ingen lust att ens nämna honom mer här..Men jag gav er läsare lixom aldrig en riktig orsak till varför jag hatade honom, men här kommer en förkortad version av allt som hände ungefär:
-
Jag går till jobbet, gör mitt bästa, levererar maten till kunder, blir utskälld för att jag är "seg".
I slutet av dagen blir jag återigen utskälld och informerad om att jag var usel och ska därefter börja en timme tidigare nästa dag. 
Börjar timmen tidigare nästa dag - gör mitt bästa, mina fötter och ben värker av allt spring, blir tillsagd att inte ta emot beställningar och att inte servera mat till kunder.
Jag går till jobbet återigen, gör mitt bästa, dukar av borden så fort jag kan, serverar inte mat  till kunder, tar inte emot beställningar, senare den dagen blir jag sparkad. Varför? Jo för att jag inte serverade mat till kunder och inte tog emot beställningar..
-
Återigen till min frihet ^^ Har inte ritat på ett bra tag så här kommer en liten B-Bild.. click click!

It ended as fast as it started

Nu har jag alltså blivit sparkad av grismanagern. Vilket är både bra och dåligt, bra för att jag slipper se hans odrägliga ansikte och slippa hans tjat på allt. Dåligt för alla andra har varit supersnälla mot mig...
Fattar egentligen inte varför jag blev sparkad, fick inte servera mat eller ta beställningar från kunder, och jag blev sparkad för att jag inte gjorde det. Men det är ok, får leta annat och bättre..
Skriver nog mer då jag känner för det, just nu får jag världens huvudvärk av tanken på restaurangen bara.

Min vecka..

Jag har inte haft ork eller tid till att ens starta datorn nästan, så upptagen har jag varit. Jag har jobbat från 8 eller 9 på morgonen och slutat 16:30 eller 17:30. Det har varit svårt och mycket stressigt. Mina kollegor är verkligen snälla, jag har lärt mig mycket av dom. Jag har bland annat lärt mig att duka och städa av bord fort och nu har jag en vecka att bevisa att jag klarar av jobbet.
-
Men mina ben har nog aldrig varit så trötta och fyllda av blåsor, det är så illa att jag kämpar för att gå de sista timmarna på jobbet och kan knappt röra mig så fort jag kommer hem. Min älskling har iaf varit där för mig :) Alltid lagat mat och tagit hand om mig då jag kommer hem helt sliten.
(kommer skriva här om en viss person snart...)

RSS 2.0