Vart har jag varit?

Usch jag skäms så otroligt mycket över att jag inte har skrivit någonting här! Aja. Här kommer ett till litet drygt inlägg~
Vad jag har gjort: Spelat Wii (Super Mario Galaxy 2 för att vara exakt), ritat, spelat DS och lite annat smått.
Jag har bland annat köpt en liten visselpipa i form av en Wiimote, den är så himla söt, jag var tvungen att ta två! Den andra ska jag skicka till min bror, han fyller nämligen år nu i helgen ^^. (har annars också köpt en massa Pokémonkort som han önskade sig)
-
Vänster: Visselpipan
Höger: Min riktiga Wiimote som är en riktig liten dammmagnet... ^^;
-
Annars har jag bara ritat och ritat, övar fortfarande på min nya stil. Jag har ritat om en figur som jag hade ritat för några månader sedan, till påsk. Vet inte om man ser någon skillnad, det har ju knappt gått ett år! Men här kommer före och efter bilderna:
Hon heter föresten Esther.

Rita manga, my style!

Tänkte bara visa lite hur jag gör. Som ni ser är jag inget proffs. Jag ritar för att jag tycker det är kul och jag försöker fortfarande göra allt för att bli bättre. Så här ritar och färglägger jag..

Meow meow!

Idag hade älsklingen min ledigt från jobbet så vi bestämde oss för att stiga upp tidigt. Vi borstade tänderna, tog på oss kläderna och gick till ett bageri i närheten ^^ där köpte vi en kycklingcurrymacka och två croissanter med mandelkräm! Detta åt vi upp i parken som också inte ligger så långt bort. Det var underbart.
-
Sedan tog vi tåget till Paris, vi skulle kolla på en ny soffsäng eftersom vår knappt går att göra till soffa längre. Och just då vi satt på tåget så var det en man som skrek något till en kvinna med ett barn i famnen. Eftersom jag inte förstår franska så bra än förstod jag inte vad som föregick men älsklingen översatte vad mannen skrek, och så plötsligt blev denna gamla man min hjälte. Varför? Jag vet inte om jag har nämnt detta tidigare men här i Paris finns det massor av folk som ber om pengar även om de får gratis boende och pengar av staten. Mannen skrek något i stil med "Du ska vara glad att du får stanna i Frankrike och störa oss som verkligen vill jobba!" Med dessa ord översatta kunde jag inte sluta le :) Hade inte mannen stigit av på stationen som stannade just då hade jag ställt mig upp och börjar klappa.
-
Väl i Paris gjorde vi några besök i djuraffärerna, de är verkligen så himla söta! Jag älskar djur ^_^ särskilt katter. Tyvärr så..

Var alla så himla dyra! Hade nog köpt kattungen annars ^^
-
Sedan tog vi oss en titt i möbelaffärerna, vi hittade en stor soffa som vi funderar att köpa i framtiden, älsklingen köpte mig också en värmekudde. Den här :D



Sverige

Nu måste jag faktiskt erkänna att jag saknar Sverige. Var på affären för inte så längesen och insåg att det verkligen inte finns några fräscha frukter eller grönsaker alls, allt grönt hade en eller två flugor runt sig. Hur ska man kunna äta nyttigt då? Jag mår inte bra av att inte äta grönt och jag har känt mig slöare och slöare, också en av orsakerna till varför jag inte uppdaterar här så ofta. Andra saker jag saknar är bland annat: Palt, lingonsylt, pålägg till mackor (fransmännen äter bara sött, det finns nästan bara sött bröd i affärerna), äppelcider, Ipren och så vidare.
Och vintern, den överlevda man ju :) även fast jag klagade på den i princip varje dag...

RSS 2.0