Ett tag sedan, men jag lever!

Förrigår var jag ute på Nydala med min älskling och turk-vännen, vi hoppade studsmatta och sen hon ville ju så gärna bada med kläderna på, jag ville bara blöta benen men det gick som det gick :p HON började kasta vatten på mig och jag kastade tillbaks, var rätt kul endå för vattnet var inte så kallt och det var inte så kallt ute, men det mindre roliga var ju att cykla hem helt blöt, igår hade vi bestämt att hyra båt på nydala men det blev inte av, hon ringer ju aldrig tillbaks :s Hon är dryg men jag bryr mig inte så mycket, hade kul med min älskade pojk endå :)
Bilder från nydala~~ min älskling fotograferade  (jag till höger)

Föräldrarnas eviga tjat

Glad midsommar!
Eller tja inte så glad egentligen, pappa vill att jag pluggar mer på universitetet så att jag får ett "bra jobb" men ska jag va ärlig så  har jag ingen lust att plugga, distansfranskan jag hade blev så dryg i slutet och jag gjorde knappt någonting! Nä, nu vill jag ut i arbetslivet lite. Jag vill tjäna lite pengar, det behöver inte vara MASSA pengar. Jag vill bara göra något....och så shoppa förstås!
det blev ett drygt inlägg idag men jag är bara så himla trött att mamma och pappa ska försöka bestämma över mitt liv.

Clip me please...

Igår då mamsen körde hem från stan med oss såg vi en frisör som klipper för runt 350kr, det var drop-in också så jag såg ju fram till idag för att äntligen klippa mitt långa störande hår. Tyvärr var det bara för herrar :(..
MEN nu har jag iaf fått en tid på tisdag morgon hos en annan frisör som KLIPPER på tjejer också. Vilket är bra, nu kan jag leta runt lite till en stil jag vill ha :D..Google is your best friend aye?
För övrigt har dagen varit rätt seg, gick runt i affärerna lite men hittade inte så mycket fint, man vill ju knappast köpa nått som är halvfint eller hur? Såg liknande skor som jag hade i en skoaffär, enda skillnaden var ju priset. Sverige = 500kr, Frankrike = 6 euro. Det måste nog va det bästa köp jag gjort i år :d!  Ni får se bild på dom sen.
Sedan ville jag gosa lite med pojken men han vill beställa sina datadelar :(
Vad göra? Vill rita! Usch vad jag saknar min tablet!

Ut på stan!

Var ute på stan med min älskling och mamsen idag :) Det var mysigt men jag tycker lite synd om honom, gå runt i affärer sådär är nog inte en killgrej precis, ännu mindre om det är klädaffärer men han klagade inte så vad vet jag :s.
Köpte en randig tunika på H&M igen :) I sverige denna gång (köpte en liknande förra månaden i Paris). Förutom det har dagen varit rätt seg, såg min gamla emo-kompis på stan, hon följde efter oss ett tag men jag vill nog inte ha någon mer kontakt med henne :D Kanske om 20 år då jag är så uttråkad att jag orkar lyssna på hennes klagomål på världen och människor och om hur hon skär sig :o
- Litet meddelande från mig till henne :) om hon kollar in min blogg. lol

Tragic

Hej bloggen! Här skriver jag igen men från Umeå denna gång. Vi kom med flyget kl 21:26 igår (ja så exakt är jag). Det är rätt kallt här men det känns skönt att vara hemma med päronen lite igen :) Mamma gjorde världens godaste cheesecake~
........randomness!
Bra:
- Att vara hemma igen
- Familjen
- Mitt rum! De har tapetserat om och flyttat dit en till säng och satt ihop den med min så nu ser det ut som en dubbeksäng i mitt rum :D
Dåligt:
- Jag är så förbannad på min turk-kompis, hon har inte betalat bokavgiften på boken lånade med MITT kort och lämnat in sent.
- Finns inte mycket att göra här, glömde dessutom min tablet med flit! Usch
- Päronen som skriker på brorsan för vadhannuhargjort...

Igår

Igår var jag på stan i Paris och hade planerat att shoppa lite fint innan jag far till Sverige imorgon, tyvärr hade alla fina plaggen tagit slut :(! Vi kom tillbaks med dator delar, pojken ska nämligen bygga en ny dator, ska bli kul att se hur det kommer gå till, han har lagt så mycket pengar på datordelarna, runt 20 000 kr.
Såg annars en skitsöt Hello Kitty telefon i datoraffären, runt 129 euro var den men jag är ganska låg på pengar ändå:( ajja.. Får införskaffa en så fort jag får jobb eller nått. Såhär ser den ut iaf..

Kimagure Orange Road

Jag måste verkligen erkänna att jag älskar 80-talsstilen! Kläderna, miljön, ja allt! Det känns så mysigt och bara titta och se hur det var. Jag är så glad att det har kommit tillbaka till modet också, nu för tiden bär jag tunika + leggings nästan hela tiden, men det var inte det jag ville skriva om här just nu.
Anyhow, jag ser på en anime med namnet Kimagure Orange Road, och då kanske du tänker "Öhhh vilket konstigt namn vad är det för nått?". Det kanske ringer en klocka när jag säger att det är en anime som även blivit svenskdubbad (inte fullt ut dock). Och den fick det sorgliga namnet Superfamiljen. Det handlar om den femtonårige Kyosuke Kasuga  (sv: Kurre Carlsson) som har tillsammans med sina systrar, sin far och sin katt flyttat runt på grund av att de har superkrafter. De kan till exempel teleportera sig eller springa flera kilometer på bara några sekunder. I den nya staden träffar Kyosuke en flicka vid namn Madoka Ayukawa (sv: Madeleine Aurell). De blir väldigt bra vänner och med tiden utvecklar de såklart känslor för varandra. Tyvärr går inte allting så bra, det finns nämligen en till flicka vid namn Hikaru Hiyama (sv: Linda Hajma) som blir förälskad i Kyosuke, hon är väldigt klängig vilket inte gör saken bättre.
Själv tycker jag animen är väldigt mysig, speciellt blandningen av drama och komedi, men kläderna, de är nog bäst ;) Är du intresserad så finns hela animen med engelsk sub på youtube, jag vill inte posta några youtube klipp här av vissa anledningar.
"Night of summmer time - öppningsvideon"
Madoka
Hikaru och Kyosuke


Ojoj...


Hur kommer detta sluta? :D Jag har 15 underbara episoder kvar..

E3

Förrigår såg jag E3s konferens, E3 står för "Electronic Entertainment Expo" och är en TV spelmässa där de visar upp bland annat nya konsoler och uppkommande spel till Wii, Playstation och Xbox och mycket mer. Är inte säker om vi svenska får nån sådan lyx, tror det bara är i USA och Japan men vad vet jag, kommentera eller något om du har mer info :).
Jag är ett stort fan av Nintendo och deras spel, särskilt Zelda och Mario. Jag äger också ett Wii som jag delar med min bror men som tyvärr befinner sig i sverige, ska kolla om jag skulle kunna dra ner det till Frankrike då jag åker dit, vill så gärna spela Mario Galaxy 2! Men blir det inte av kommer jag köpa ett Wii så fort jag får jobb annars. Det jag ser mest fram emot av Nintendo är självklart det nya spelet "Zelda Skyward Sword" (se bilden ovan). Ett 3DS kommer också in på min inköpslista, det sägs att den kommer ha riktig 3D grafik, vilket är ett plus såklart men det jag mest ser fram emot i det är spelet "Kid Icarus".
Och min sista kommentar angående tv-spel är att jag egentligen inte hatar Sony (Playstation) eller Microsoft (Xbox360). De har bara  helt enkelt inte spelen jag är ute efter.

Om mig

Jag vet att jag spammar massa med mina poster, men här kommer lite information om mig
Namn:...vi skippar dedär
Vad jag gör på dagarna? Ingenting just nu Bor hemma hos min pojkvän i Frankrike, han är fransman och vi kommunicerar på engelska, fast vi försöker på franska ibland såklart, måste ju lära mig någon gång. Har nyligen avslutat franska distanskurser och det var rena helvetet alltså, 1 kurs på en månad usch usch. Men min lärare var en ängel, önskar jag hade fått mer tid till franskan
Övrigt..Jag är en 20 årig tjej som försöker hitta jobb och så vidare. Hoppas allt funkar nu när krisen är över.
Min favoritfärg är rosa, favoritmat tonfiskpizza, favoritårstid sommar och bla bla.
Jag älskar att rita, se på anime, spendera tiden med pojkvännen och vänner, och min dator.
Vi ses!

Uppdateringar!

Minns verkligen inte hur man använder html men det fixar sig nog i framtiden....
Ska hem till Sverige på måndag i 2 veckor med pojkvännen, bra coh dåligt. Dåligt för att jag inte fick ett jobb här i Frankrike på grund av det (hade ju väntat mig antingen ett nej eller ett ja men de ville att jag skulle komma tillbaka och tjaffs..).
Bra för att jag saknar min familj i Umeå :) min söta lilla familj! Har shoppat lite kläder till mamma i en affär här i Frankrike som heter TATI. Mycket billiga varor och de har rea ofta, här är några bilder från deras katalog:

Kan verkligen inte tro

..Att jag skulle skaffa en blogg, på svenska dessutom :). Varför det är en så stor grej är ju för att jag för det mesta skriver på engelska men eftersom jag befinner mig i frankrike och försöker lära mig franska är det väl bra att skriva en rad eller två om dagen om mitt liv eller hur? Mest för att behålla språket.
Jag hat tänkt att skriva om mig, mitt liv, mina intressen och så vidare. Jag ritar också men det får du se mer sen av!
Om du har läst så här långt kan jag inte mer än säga välkommen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0