En lat lördag

Hejs! Idag har jag inte gjort så värst mycket, mest bara latat och gosat med älsklingen <3
Min middag däremot var speciell! Åt Samousa med kokött och asiatiska rullar med griskött, eftersom jag inte är så van vid sånt tänkte jag att det var värt att ta en bild åtminstone :D
-
Till dessert blev det mangopudding med en bit tvålliknande vietnamesisk dessert som består av ris och sojabönor:
Kan lugnt säga att det är värt och smaka på!

Ni hao ^^

Idag har jag och älsklingen varit i den "kinesiska" delen av Paris. Det finns massor av affärer där som säljer kinesiska varor och mat. Vi var och handlade lite, men eftersom man inte har någon aning om vad det mesta i affären är håller man sig till det man känner till, eller ~tror~ sig veta vad varan består av. Jag är så glad för att jag äntligen får smaka det konstiga jag köpt! :D
Jag (kunde se gladare ut..):
-
-
Varorna vi köpte var: (klicka för större bild)
1. Japansk Grön té.
2. Milk Coffee (kaffe med mjölk??)
3. Lychee Tea (älsklingen älskar Lychee :)
4. Banh Bao - Vietnamesisk maträtt som består av sött vitt bröd som innehåller nötkött eller kyckling innuti (och annat som bland annat kokta ägg). Vi köpte varianten med nötkött.
5. Bönkakor - Den är söt.
6. Asiatiska rullar- (kan innehålla kyckling eller nötkött, vi valde att köpa nötköttsvarianten också)
7&8. Ärligt talat har jag ingen aning om vad dessa tvålliknande desserter är. Hör av mig då jag smakat.
9. Risrulltårta med grädde. Eller nått sånt :o
10. Mangopudding - nom :3
11. Kokosbakelse - Inte allt för söt, helt perfekt! Rekomenderas!
-----
Ska verkligen komma tillbaks nästa månad och köpa med asiatisk mat! Älskade Banh Bao <3 Kommer köpa många fler!
-
Min pojk har även köpt en ny datamus till mig <3 Min gamla hade gått sönder för att kabeln hade gått sönder så nu har jag en sprillans ny...Hello Kitty Mus!

-
-
Link ville vara med han oxå xD
Det var allt för idag ^^ Vi ses!


Ching ching!

Ännu en icke så produktiv dag! Inte gjort franskan än men det är inte mitt fel ^^ Päronen har kommit tillbaks från kanarieöarna, vi cammade någon timme och ååh så mycket tivoli de varit på! Blir helt avis! Men vi har ett här i Frankrike oxå! Får be älsklingen min att dra dit mig nångång!..Även fast det är svindyrt per åk..
-
Har annars återupptäckt min laptop webcam, inte världens kvalla men det funkar! Tog en red bull oxå innan bilden togs för att..tja..få vingar! :D
Näää...Ärligt talat har jag aldrig ens smakat red bull, den ser inte söt nog ut :3 vingarna ritade jag dit med min ritplatta, katten med!

10 saker du inte visste om mig!

Något som kom upp i mina tankar då jag diskade för ett tag sedan :) Vad har jag inte berättat för folk jag känner?
Här kommer lite onödig småfakta...
1. Min Sasuke bild som jag målat med vattenfärger blev publicerad i Shonen Jump! för längesedan men är en av sakerna jag verkligen minns :) Tidningen har jag hemma, ska be mamsen att skanna in den då de är tillbaks från Spanien.
-
2. Jag har aldrig färgat mitt hår. ..Däremot permanentat.
-
3. Jag älskar randiga kläder, ja allt som är randigt. Får jag syn på en randig tröja i affären finns det en 80% chans att jag köper den :D
-
4. Jag hatar mindfuck! ..Sånnadär bilder eller videor där man inte har någon aning om vad som pågår, sånt man inte kan förklara.
-
5. Jag har alltid älskat färgen rosa men bär aldrig rosa plagg.
-
6. Tydligen har jag råkat hypnotisera mig själv. Såg ett klipp på youtube att man kunde be sin kudde att väcka dig på morgonen på en viss tidpunkt, egentligen säger man till sitt undermedvetna då att vakna på den tidpunkten för att man har en egen biologisk klocka. Tyvärr bad jag kudden att motivera mig med franskan och hushållssysslorna. Det började inte verka direkt, men efter en vecka började jag plugga 1 timmes franska varje dag, nu diskar jag till och med direkt efter maten. Sjukt :p
-
7. Jag bär ett blått Hello Kitty plåster på mitt knä just nu :). Jag slog i knät i bordet igår.
-
8. Jag älskar kroppkakor! Trodde de var äckliga tills jag äntligen smakade en i skolmatsalen då jag var 14.
-
9. Jag är allergisk mot räkor. Nej, inte alla andra skaldjur, BARA räkor. (och så pollen, katter och hästar)
-
10. Jag tål inte lukten av starka rakkrämer och deodoranter. De manliga produkterna typ dödar mig..

Ahoi!

Hejsan bloggen :) Har varit ute i Paris igår, jag och min pojk skulle besöka en svensk affär, namnet är "Affären". Tyvärr hade de ledigt till den 20 augusti :(, Har även skickat in mitt CV dit i hopp om att få ett jobb med folk jag faktiskt kan kommunicera med! Nu vet jag inte om jag vill jobba på den där gatan egentligen. Orsaken är Alla sexshopparna och strippklubbarna som ligger just i närheten! Jag såg till och med en riktig prostituerad! Tycker synd om dom, men själv skulle jag inte vilja bli inblandad med maffian. Aja vi får nog se, får jag jobbet så får jag. :)
-
Annat som har hänt är att jag öppnade upp Ragnarök Online igen. Ett spel jag varit besatt i enda sedan jag var 14 fram tills jag var 18. Fy säger jag bara, hur kan man slänga bort sitt liv sådär? Failade historia i gymnasiet (men fixade till det snart igen så fort jag slutade spela!). Tyvärr kan det inte hjälpas. Spelet är otroligt sött.
-
Här är en av mina gubbar:
Vilken server jag spelar på kommer jag nog inte avslöja än :) men RO håller ju som sagt på att dö ut ändå så fråga mig bara om du verkligen vill veta.

Oh holy apricot!

Shit alltså! Hur längesen var det inte jag skrev här??! Jag lever iaf det kan du va säker på :)...
Vad jag har gjort? Öhh, egentligen har jag inte så mycket att säga om det, har mest segat här hemma, sett på Pretty Guardian Sailor Moon (japansk sailor moon drama med riktiga skådisar.) Trodde jag skulle bli van vid deras kassa effekter och skådespeleri men icke! Ush säger jag bara.. Aja såg klart hela serien (50 ep!!). Hur jag gjorde det? Jo: pure boredom. ;)
-
-
Titta bara, här är Annie/Sailor Moon som vi är vana att se henne:
Och detta... Live action:
Måste säga att skådisen själv är väldigt söt i dramat. Men som Sailor Moon ser hon inte så himla seriös ut. Tror det är kläderna, skulle hollywood göra bättre tro?
Sailor Moon är Iaf min favoritanime genom tiderna :) Totalt finns det 200 episoder och 3 filmer, vi i sverige fick bara de två första säsongerna sorgligt nog (88 ep) vilken knappt var hälften. Vill man se finns avsnitten såklart på youtube med engelsk text.

Så segt!

HEJ bloggen, jag har inga vidare spännande nyheter om mig själv förutom att mamsen sa att jag skulle ringa upp en italienare för att han tydligen hade jobb åt mej. Jag ringde, han var uppdateg, sa att jag skulle ringa tillbaks, jag ringde igen 2 tim senare, samma sak,. Nu har det gått nästan 2 dagar sedan dess, ska försöka ringa idag igen iaf :) hoppas jag får nå litet jobb åtminstone. Min franska är inge vidare just nu, C'est trés dificile pour moi, je ne le comprends pas, les francais parlent trop vite! (tror det är rätt, betyder: det är jättesvårt för mig, jag förstår inte, fransmännen pratar för fort!) Som tur ar jag älsklingen nära mig då jag ringer :) ska försöka plugga lite till idag~
Annars har jag haft det rätt tråkigt, frankrike är för varmt, 36 grader ute. Härligt kanske du tänker men icke! Det är föör varmt, så varmt att min dator håller på att överhettas, därför har jag inte vågat rita vilket jag hemskt gärna vill göra dessa långa tråkiga varma dagar! Åh jag behöver verkligen kommunikation. En annan sak som är viktig inför jobbet är ju att jag skaffar ett "social security number" (patientnummer) och en fransk bank, ska höra med pojken min om vi kan dra på stan i helgen och se om vi kan fixa dedär.
Dieten går fortfarande bra :) Har knappt något sug efter sötsaker längre! De tre första dagarna var hemska men efter blir det bättre :) Tror jag har tappat minst ETT kilo, ska inte ställa mig på vågen än dock, ska vänta en månad eller så ;)
Vi hörs snart igen! Förlåt för att jag är seg men jag orkar verkligen ingenting i den här förbannade värmen!!

Dag 2!

Allt går lika bra med dieten :) inte med jobbet dock, var nån bitch som jobbade där som sa att de redan hade för mkt folk, jaha lixom? Varför bad de mig att åka HELA vägen dit om de inte ville ha nån intervju eller något?
Är säker på att det är något som gick fel men jag orkar inte bry mig längre.
Aja, snart sovdags, pojken jobbar imorrn. Kommer sakna honom. MYCKET. ;-;

Dag 1, men ingen våg!

Hejsvejs bloggen! Äntligen i Frankrike igen, saker jag måste fixa innan jobbintervjun är mitt "social security number" och en fransk bank. Ja hade tänkt vänt lite med det, det är ju inte 100% säkert att jag får jobbet och det borde ju gå bra att fixa rätt snabbt ändå.
Det var en galen kväll igår, Air France är inge vidare enligt mig längre. Man fick bara ha en väska och tanten vid väsk-lämningen tjatade på att jag skulle packa ner min laptop i min stora väska som jag tar som handbagage då, den var ju helt full och nära till att explodera redan, hur fan tänkte dom? Ingen tjatade då vi gick på planet vilket var skönt. Flygplatsen var kul enligt min älskling, han skrattade åt en hot-dog som hade namnet BIG BITE, för att bite betyder kuk på Franska :) Vi såg också en man i en väldigt färgglad kostym som vi båda tyckte va roligt att se på, coolt med folk som vågar tycker jag!
En annan sak jag skulle vilja skriva om är min vikt, jag ska börja på en strikt diet som mamsen och papsen tappat massa kilon på! Hur det går kommer jag skriva här, förhoppningsvis dag för dag, hur jag ska äta hade jag tänkt att avslöja här och nu, ni ska få tro att det låter löjligt och inte kommer funka men det ska jag nämligen bevisa ;)
Det hemliga tricket? Jo blanda inte protein och kolhydrater och lägg till massa sallat till varje måltid! Jag ska också träna mina lår lite och ta en HEL månads paus från allt sött förutom EN tesket socker i téet.
Good luck to me!

Snart Paris igen

Hej bloggen!
Har inte haft tid eller ork att skriva här på sistone men nu hade jag tänkt att ge lite uppdateringar minsann!
Åker tillbaks till Paris idag, det känns bra och dåligt, dåligt för att jag kommer lämna min familj igen (jag kommer ju såklart och hälsar på) Bra för att jag har jobbintervju på måndag! Ringde igår restaurangen som inte ville anställa mig p.g.a svenneresan, det blev ett kort samtal, det gick till såhär:
"Hej jag heter Olivia och jag var på en intervju hos er för runt 3 veckor sen"
"Jaha, du. Kom på måndag kl 16:00, hejdå"
:o kort och gott! Men hade de inte velat ha mig hade de knappast gett mig en broschyr för blivande arbetare och en ny intervjutid, eller hur? ;)
Har tagit massa bilder men jag lägger upp dom sedan, har allergi och stressar inför hemmaresan, vi ses i Frankrike!

RSS 2.0