Handlov?

Scroll down to read it in engrrish~
Julen har varit underbar ^^ min älskling gav mig Super Mario All Stars till Wii, Det är egentligen samma spel som kom till Super Nintendo för läänge sedan som jag spelade då jag var barn. Så underbart. Hans Föräldrar gav mig oxå en massa pengar som jag hade väldigt svårt att acceptera x_x; Jag måste verkligen tacka dem då älsklingen har kontakt med dom!
Och igår var det så trevligt ^^ vi gick nämligen till La Defense och köpte en macka där. Den var speciell för man fick välja sin skinka och sedan smälte det massa ost på, så då man fick den i sin hand var osten fortfarande vätskeaktig, men gud så gott! Jag längtar till nästa jul bara för den mackan typ xD.
Sen har jag försökt att rita, men det gick inte så bra, tror min hand tar jullov från mig eller något ^^ Här kommer en halv-bra bild som jag lyckats producera i denna stund...
--
So the Christmas has been wonderful, my dear gave me Super Mario All stars for my Wii ^^ It's a game that came out for the Super Nintendo that I used to play when I was kid. It was wonderful~. His parents also gave me money that I had a hard time accepting, I really should thank them whenever the he gets in touch with them again.  And yesterday was just awesome cause we went out and got that sandwich I've been dreaming about *_* It's special cause you can choose your ham for it and then they'll melt cheese and splat it all over the sandwich! When you got the sandwich in your hand the cheese was still all runny ^^ hah.  It was soo good >.< I can't wait till next X-Mas just for that!
My hand also took a break from me, it won't draw the way I want it to D: So here's a half-assed pic that I drew just now from yesterday~

Zomg it's Christmas!

Ville bara säga God Jul till er alla ^_^ och tack för att ni läser min tråkiga blogg, men det gör mig verkligen jätteglad!
Merry Christmas everyone! Thank you for reading my blog and I'm sorry that it's not in english but I will try to write a bit more in english in the future ^_^ The fact that you actually visit my blog even though it's in swedish makes me really happy. I wish I could share my Christmas Cake with you all~!

Ännu en dag..

..som sjuk. Men det håller på att bli bättre! Vi hade riktigt mycket snö idag ^^ älsklingen min hoppade upp och ned av lycka och ville ut och ta bilder, tyvärr var jag inte riktigt på humör att ta en promenad i det blåsiga vintervädret. Nu känner jag mig riktigt elak för han stannade hemma med mig p.g.a att jag är sjuk, annars hade vi lugnt kunnat gå ut lite. Men mitt problem är att min näsa rinner non stop! Jag har redan en hel påse fylld med papperstussar som jag snutit mig med och vi har fått springa till affären för att köpa mer ><. Nog om det, har istället varit på humör att rita ^^ Här kommer den senaste bilden jag jobbat med.


Rita rita rita~


Om videon inte syns klicka då istället här: http://www.youtube.com/watch?v=kg_X_mO3LnI

Min lilla speed paint ^^ Hoppas ni gillar den, är inte så van att rita då allt spelas in
Så blev hela versionen:

Saker jag hatar, med förklaringar såklart.

Eftersom jag har åkt på en riktig förkylning och bara klagar på allt (huvud, hals, näsa..) kommer jag skriva lite mer saker jag stör mig på..

Aya Hirano - Först tyckte jag hennes röst var söt, nu tycker jag hon är störande och är typ den japanska versionen av Kissie.
Anna Paquin - Hon kan inte skådespela, jag vet inte varför jag ser på True Blood längre, kanske för Deborah Ann-Woll. <3
Angelina Jolie - Utseendemässigt stör jag mig på hennes apstora läppar.
Naruto - Denna serie är väldigt dryg enligt mig, animationen är inte så vacker heller.
Yu-Gi-Oh - ful ful ful ful, tråkig!
Marsvin - De är hemska, hade 2 stycken, de stank även fast jag städade deras bur varje dag som en galning. Som om inte det vore nog fick de för sig att pissa och skita på alla som tog upp dom.
Mecha anime - Har aldrig riktigt förstått dom, kommer aldrig ens försöka.
Stora urringningar på tighta tröjor - Klaga inte sen då om gamla Evert på bussen har stånd och glor så mycket på dig. :)
Folk som inte kan sköta sin hygien - Behöver nog inte förklara så mkt om denna punkt.
Djurtortyr och Djurmisshandel - Det är hemskt, speciellt i Kina där det faktiskt finns människor som klipper av kaniner öronen och sedan mosar kaninerna genom att sätta sig på dom >_<.
Glögg - Smakar som medicin :(
"Hej jag är en tjej som älskar shopping, chocklad och skor"- Jag hatar tjejer som beskriver sig på detta sätt, har de verkligen inget annat att säga om sig själva? Något unikt som de kan stå för kanske?
Bränd mat - Vissa kan äta det, inte jag.
Att frysa - Vilket jag gör jämt.
Terrorister - Finns för många helt enkelt :(
Åka skidor - Sedan är man helt svettig i sin overall medan man fortfarande har 298684372658 meter kvar..
Långa bilresor - Åksjuka..
Fotboll - ...
Super Feminister - De överdriver liiiite ibland.
Frisörer - Jag klipper hellre mitt hår själv än betalar 500 kr för något jag inte blir nöjd över.
Romantisk och lugn musik - Bara klassiskt, Elektroniskt eller TV-spelsmusik
Alkoholister - Onykter always? Försvinn.
Reklam - Man ska alltid behöva stå ut.
Falska människor - Känner ett par.
Folk som inte tvättar händer efter toabesök - asdsfhjsdfsd!!!
Min förra jobbs Manager - Jag önskar att han får ett mycket misslyckat liv och hänger sig till sist.
Frankrikes president - Ohh jag har så mkt tankar om det lilla kräket :)
Twilight - Inte läst böckerna, men filmerna var ren tortyr.
Vampire Diaries - Nej, bara nej, denna serie är så dålig att den inte ens förtjänar att bli inskriven i min blogg, oh well, too late..
Folk som röker - Hur kan dom? Det luktar ju så hemskt ><
Nu kanske jag överdrev lite :) men jag är som sagt inte på humör då jag är sjuk. Sryplxthx

3 små underbara barn

Jag är gravid!
-
..Nä, men däremot var jag på en intervju idag för ett deltidsjobb som barnvakt. Jag och älsklingen gick ut och tog tåget i rätt tid och vi hade massa tid på oss att gå runt och utforska området. Det var verkligen en rikemansstad, husen var så stora och eleganta. Jag ringde på dörren och butlern öppnade, han kysste min hand vilket var en ny upplevelse för mig, jag visste helt ärligt inte vad jag skulle säga ^^; En söt liten bulldog sprang runt mig i cirklar tills vi kom fram till huset. Det var så stort, det först jag såg när jag kom in var en jätte stor julgran med en massa fina julpynt, sedan gick vi upp 3 trappor, JA 3 trappor tills vi kom fram till barnkammaren. Det första jag såg var 2 små barn som hälsade glatt på mig, de var så glada att se mig och jag tyckte de var så söta att jag nästan blev tårögd.
-
Det är något barn har som vuxna växer ifrån helt enkelt, det är ett riktigt leende. Sedan träffade jag mamman och 4 månaders sonen. Allt gick bra, jag fick presentera mig själv och berätta om mina förra erfarenheter med jobb, sedan berättade mamman om sin familj medans barnen glatt klängde på mig, lillflickan som är två år heter Rose, hon blev fast vid mig så fort, medan pojken pratade om sina teckningar, det var omöjligt att ignorera, de är så underbart söta!
-
Sedan gick jag hem. Jag kan inte säga om jag fått jobbet eftersom de måste intervjua flera kandidater till, men den här dagen har verkligen gjort mig så glad!
Föresten: Barnen får inte se på TV eller spela TV-spel! :(

Ny design

Det var ett tag sedan jag bytte design men här kommer den nya ^^
Bilden och bakgrunden är såklart ritade av mig själv.
Hela bilden:

Sailor Moon

Minns du när man var liten och kollade på Sailor Moon ock Pokémon på TV4?
Minns du hur man längtade till nästa avsnitt av SM?
..Tror du verklien du har sett allt av SM? ...Nä trodde väl det :)
Totalt finns det ändå 5 säsonger, alla är mycket spännande, I sista säsongen får du bland annat lära känna denna lilla krabat ^^

snö + regn + snö = slask

Vädret kan inte bestämma sig idag ^^ men det är ändå fint ute. Får njuta av snön medan den är här, för snart blir det regn i stora lass.
Påväg till affären imorse


Laktosintolerant

Är vad jag är.
-
Jag har på sistone haft väldigt ont i magen utan orsak, det var värst förra helgen då vi stekte pannkakor och så är ju mjölk huvudingrediensen i dem. Så jag gick runt och visste inte vad jag skulle ta mig till medan magen gjorde ont. Sedan testade jag att inte äta något med mjölk i i 2 dagar och ingen smärta där. Men sedan testade jag en fransk bakelse, canele som innehåller mjölk och så hade jag ost i min sallad och där satt jag igen, med världens jobbigaste magvärk!
-
Och det värsta är att de INTE säljer laktostabletter på apoteket!
arr!

RSS 2.0