Bondgården kom hit!

Ja, jag lever, än i alla fall. Idag kom det en bondgård till staden så man fick se på djuren och klappa vissa ^^. Jag tänker låta bilderna berätta om min dag. Enjoy~

Moln

Under denna tid då jag är hemma och jobbsökande brukar jag bland annat städa, diska, ta hand om tvätten och så rita såklart. Men något jag gör väldigt ofta utan att tänka på är att titta upp mot himlen och studera molnen. Kan lugnt säga att jag tittar mer på moln än på stjärnor. Jag älskar deras unika form och eftersom min fantasi är rätt så knasig brukar jag se saker i dom oftast ^^ Idag fick jag lust att ta en bild och visa er en av mina tankar runt detta moln.
Such a fluffy town, hey?

En regnig höst

Det är vad vi har. Det finns gula och orange löv på gatorna, och en massa vind. Idag ville jag gå med älsklingen långt bort från hemmet och ta lite bilder men eftersom det regnade så mycket fick vi gå runt lite i området. Vi tog några Bilder hur som helst ^^. En sak som verkligen fångade min uppmärksamhet är den här söta bakelsen på väggen.
Detta befinner sig inte så långt bort från hemmet utan precis bredvid parken som ligger 3 minuter bort från lägenheten.
och då vi väl gick runt i mörkret fick vi syn på denna enstaka affär som lyser för fullt ^^ den är så vacker att vi bara var tvungna att fånga den på bild.
-
Hoppas det blir torrare ute snart :/

Planer för idag!

Dessa blev förstörda :) Varför? Jo, blås + regn på samma gång, i stora lass. Jag har knappt ett paraply ><. Kan i alla fall komma med lite fakta ^^ våra fina ord paraply och parasoll kommer från franskan. Para betyder för, pluie (ply) betyder regn och sol betyder ju såklart sol.
-
Våra planer för idag var att gå till La Défense, handla lite sallad, paprika och några stora t-shirts till mig, för att kunna träna i eller bara slöa hemma som jag är väldigt bra på! men det får vänta...tills imorgon kanske?

Bun bun

Jag har vaknat minst 5 gånger inatt på grund av konstiga drömmar :s men men.
-
Ville bara visa upp en "meatbun" som snart kommer hamna i min mage ^^. Vi köpte dem i kinamataffären förra helgen. Dessa äts väldig ofta i asiatiska länder har jag för mig. Det är egentligen bara vitt bröd med kött och ibland ägg i. Just den jag håller i innehåller karamell och fläsk, konstig kombination men väldigt gott!
Rufsig frisyr och inte så morgonpigg, ska sova lite till snart. Ursäkta kamerakvalitén men det är ju endå en webcam jag tog bilden med. :D

Regnkatten

Idag skulle jag och älsklingen ut till ett par andra kinesiska mataffärer. Vi vaknade runt tolv och började dagen med en leverpastej-macka med massor av grönsaker i ^^ Sedan drog vi ut mot tåget. Vi fick vänta på tåget ett tag och då passade jag på att mata en hungrig kisse vid tågstationen. Tyckte riktigt synd om den eftersom den hade ett halvöppet öga och satt ute i regnet helt tyst. Glömde ta bild men den blev nöjd med kattmaten jag gav den ^^. Resan till affärerna tog sin tid men när vi väl var framme köpte vi massor av mat. Bland annat vietnamesisk ravioli som är min och älsklingens favoritmat.
-
Nu ska jag njuta resten av kvällen med en sådan!
ses~

Hallonbakelse!

Idag har det varit en rätt så dryg dag, har mest ritat och spelat Wii. När älsklingen kom hem från jobbet stack vi till affären och köpte ingredienser till vår chokladkaka som vi ska baka imorgon ^^. Han klippte mig också, inte så att man ser någon skillnad eftersom mitt hår är rätt så mörkt men mitt huvud känns definitivt lättare nu.
-
Till dessert denna härliga fredagskväll blev det hallonbakelse. Älsklingen min tycker att det ser ut som en tjejtårta ändå åt han upp hallonen ^^. Men det gör inget, jag har ätit så mycket hallon under den tiden jag bodde i sverige så.
-
Så såg den ut

Sockerkakan

Idag har jag alltså bakat! Men eftersom hjärtformen är så liten bestämde jag mig för att göra receptet 10 gånger mindre, då var det beräknat att jag skulle använda 0,67 ägg O_o. Jag struntade i det såklart och tog ett helt ägg. Det blev som en pannkaka. Jag får skylla mig själv ^^
Yay for american pancakes~

RSS 2.0